Individualna nastava

PROGRAM


INDIVIDUALNE LEKCIJE (1-4 osobe) prilagođavaju se potrebama svakog polaznika te uključuju analizu i procijene fizičkog stanja polaznika, procijene opreme te video analizu tehnike, sve zaključno s prijedlogom vježbe i treninga za unapređenje vještine.

OBITELJSKE LEKCIJE (3-4 osobe) dizajnirane su da bi bile zabavne i edukativne za sve članove obitelji, čak i onda kada su potrebni različiti pristupi za svakog pojedinom polaznika. Na primjer, lekcije može uključivati učenje igara koje su istovremeno zabavne i djeci i odraslima, uz učenje pravila za odigravanje sigurnog okruženja za vježbu s djecom.

30 MIN LEKCIJA (jedan-na-jedan) namijenjena je onima koji žele unaprijediti jedan određen aspekt igre, kako bi poboljšali rezultat uoči runde ili natjecanja.

LEKCIJE NA IGRALIŠTU u trajanju od 1.5 sata ili 9 polja namijenjene su unaprjeđenju strategije i procijene situacija te odabira udaraca na igralištu. Ako su kombinirane s lekcijama na vježbalištu, lekcije na igralištu su izvrstan način za prijenos novih vještina s vježbališta na igralište. Svaka lekcija na igralištu uključuje i 30% popusta na Green Fee kartu. Gostima je asistirano pri rezervaciji startnog vremena za igru na igralištu (tee-timea) te je potrebno kupiti kartu za igru (Green Fee), iznajmiti ili koristiti svoju opremu za igru.

PROGRAM ZA POČETNIKE (1-4 osobe) namijenjen je apsolutnim početnicima ali i onima koji već imaju iskustva s golfom ali žele unaprijediti igru uz sveobuhvatan program dodatno prilagođen njihovim vlastitim potrebama i razini vještine. Program vodi do certifikata potpisanom od stane PGA profesionalca te vodi do igra na igralištu. Svaka lekcija traje 50 minuta te se program može odraditi u 4-6 dana.

PROGRAM ZA POČETNIKE KROZ 2 ILI 3 DANA (1-4 osobe) namijenjen je početnicima ali i onima s prijašnjim iskustvom koji žele unaprijediti vještine sa sveobuhvatnim programom učenje i treninga golfa. Program se sastoji od 2 dana s jutarnjim i poslijepodnevnim blokom lekcija na vježbalištu. Polaznicima se preporučuje i treći dan uz lekciju na igralištu i igru na punih 9 polja, za potpun doživljaj učenja golfa.

PROGRAM ZA SNIŽAVANJE HANDICAP-A (1-4 osobe) pripremljen je za golfere koji već imaju igračkog iskustva i željeli bi spustiti Handicap. Program uključuje lekciju na vježbalištu te odmah nakon toga lekciju na igralištu za efikasniji prijenos novih vještina na igralište. Program može biti u kratkom formatu (isključivo jedan-na-jedan) uz lekciju od 30 minuta + lekcija na igralištu u trajanju od 1.5 sata, ILI u punom formatu (1-4 osobe) s lekcijom od 50 minuta + lekcija na punih 9 polja.


Sve lekcije prilagođavaju se potrebama polaznika.


Lekcije golfa možete rezervirati putem telefona na +385 98 424 777 ili putem e-maila na dean.duzaic@golf-adriatic.com.

 Fotogalerija
  Book tee time