Golf akademija

Golf akademija u golf igrališta Adriatic nudi organizirane škole golfa u grupama, individualnu nastavu i zabavne, team building golf radionice.

Nastava se odvija na vježbalištima za dugu i kratku igru u neposrednoj blizini klupske kuće. Za školu golfa nije potrebna oprema, polaznicima škola osigurane su palice. Polaznicima se preporuča za početak kupiti rukavicu za golf u pro-shopu klupske kuće. Nastava se odvija na hrvatskom ili engleskom jeziku, a vodi ju profesionalni golf učitelj Dean Dužaić.

DEAN DUŽAIĆ - PGA profesionalac, trener golfa

Dean Dužaić, član je Hrvatske PGA i The PGA (GB&I). Dean je završio PGA FdSc in professional golf studies, AdCert in Golf Coaching i PGDip in Sports Coaching na Sveučilištu Birmingham, Engleska. Osim kvalifikacija specifičnih za golf, Dean je također diplomirao kineziologiju (fitness) na Sveučilištu u Splitu, Hrvatska.

Kroz godine profesionalne prakse, Dean uspješno razvijao početnike i mlade talente. Tijekom rada s Hrvatskom golf reprezentacijom, napori ka uspostavljanju učinkovitog trenerskog programa rezultirali su pobjedom na EGA European Team Shield Championship 2018 i prvim sudjelovanjem na EGA European Amateur Team Championship, Division 2 2019. godine.

 Fotogalerija

Vježbalište

Vježbalište golf igrališta Adriatic nalazi se u neposrednoj blizini klupske kuće. Sastoji se od: vježbališta za duge udarce, putting greena i chipping greena s pješćanim bunkerom.
Vježbalište za duge udarce raspolaže s 30 travnatih pozicija te s 10 natkrivenih pozicija s matama (umjetnom travom). Pucalište je otvoreno od zore do sumraka.
Uz vježbalište je i caddy room - prostorija gdje možete uz naknadu spremiti vašu opremu u zaključanom kavezu.

 Fotogalerija
  Book tee time