Restaurant & Bar

Restoran Slice

Restoran Slice smješten je na prvom katu golf klupske kuće i predstavlja kutak inspiracije za svakog posjetitelja. Karakteristika su restorana široki stakleni zidovi, gdje se gostima u svako doba dana pruža drugačija slika, bio to prizor u kojemu se stapaju snježne Alpe i Jadransko more ocrtano brežuljcima ili suton uz pokoje zrake zalazećeg sunca uhvaćene u mreži borova..., zapravo to je mjesto gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Ovaj je restoran idealno mjesto za razne veće svečanosti i događanja (vjenčanja, prezentacije, okupljanja, nastupe…) a pritom se aperitiv dobrodošlice može organizirati na različitim eksternim i internim lokacijama ovisno o želji i vremenskim uvjetima.

Golf bar

Posjetite naš Golf Bar, udahnite svježi zrak mediterana u neposrednoj blizini borove šume i mirisnih žbunjeva lavande. Pijuckajte fina pića uz šum povjetarca ili uživajte u zelenom pogledu. Opustite se uz raznovrsne napitke u intimnom ozračju moderno opremljenog golf bara i dopustite si užitak ležernog ručka ili kratkog predaha. Osim pića, nudimo vam i izbor jela s naših sezonskih jelovnika (gljive, šparoge, jagode…) kao i svježe dnevne sendviče i prvoklasnu Lavazza kavu.


golfscape