Pregled polja

 • Polje 1 "Vineyard" - PAR 4, 241-332 m, index 9

  Sa prvog teeja imate prekrasan pogled na more i Piranski zaljev. Prvi udarac se odigrava preko malog vinograda, a usamljeni bor pokazuje pravac igre. Široki fairway omogućava relativno lagan početak runde, dok je green, kao i fairway otvoren prema igraču i nije odveć zahtjevan. Drveće i raslinje koje omeđuje polje, prati nas kroz cijelo igralište.

 • Polje 2 "Sea View" - PAR 3, 127-184 m, index 15

  Polje se odigrava nizbrdo prema greenu koji je okružen crvenim stupićima, tako da napad na green zahtjeva preciznost.
  S lijeve strane i desne strane je out, a oko greena smješteno je nekoliko bunkera koji imaju svrhu zaustaviti lopticu ukoliko blago promaši green, a prije nego što uhvati padinu i otklizi u prepreku. S greena imate lijepi pogled prema klupskoj kući uokviren raslinjem.

 • Polje 3 "Olive tree"- PAR 4, 306-361 m, index 5

  Sada prilazimo na vrlo zahtjevno polje koje će uistinu testirati vaše sposobnosti. Ovo polje je dugački PAR 4, čiji fairway pada desno prema hazardu označenog crvenim stupićima. Siguran prvi udarac je onaj usmjeren prema stablima maslina na lijevoj strani.
  Za precizan pristup greenu s ovog fairwaya treba iskustva. Green je okružen travnatim udubljenjima koji imaju svrhu zaustaviti sitnije promašaje prije negoli loptica završi u grmlju. Ovo polje koje na prvu izgleda jednostavno za odigrati, u sjećanju ostaje kao uski i valoviti put, pun skrivenih zapreka.

 • Polje 4 "Cypress"- PAR 3, 152-220 m, index 13

  Ovo polje je dugi PAR 3 omeđeno s puno tipičnih stabala za ovo podneblje s prekrasnim pogledom na tipičan mediteranski krajobraz, a čempresi iza greena čine još mali umjetnički dodatak. Green je dizajniran tako da bude otvoren prema igraču. Ipak, crveni stupići iza greena zahtjevaju odmjeren udarac kako bi se loptica dovela blizu rupe, ali ne i nakon greena. Dodatan izazov igračima daju dani s pin pozicijom na kraju greena.

 • Polje 5 "Wasteland"- PAR 5, 365-488 m, index 11

  Za prvi udarac imate ravno pregledno polje, s bijelim stupićima na lijevoj strani, te jezerom na desnoj. Sto metara prije greena polje ima jaki Dog-leg udesno oko vode, dok je green smješten lagano uzbrdo i otvoren s fairwaya. Prilazni udarac postaje sve zahtjevniji pomicanjem zastavice prema kraju greena i desno. Polje definiraju bunkeri i jezero na desnoj strani te humci i brda na lijevoj, iza kojih je out.

 • Polje 6 "Juniper"- PAR 4, 299-391 m, index 1

  Polje je okruženo trnovitim grmljem i jednim stablom uz lijevu stranu fairwaya. Proteže se konstantno uzbrdo, što ostavlja dojam duljeg polja nego što to score kartica pokazuje. Dva pješćana bunkera nalaze se u zoni početnog udarca pa tako spriječavaju da loptica otklizne s fairwaya udesno, prema grmlju. Green je smješten ispred vrlo starog hrasta, koji pokazuje cilj, kao dobar putokaz za sve igrače koji napadaju green iz nekih od zapreka s bočne strane fairwaya uz grmlje gdje zastavica nije vidljiva. Sam green postavljen je blago na platou i okružen je bunkerima i brdašcima.

 • Polje 7 "Fishbunker"- PAR 4, 285-381 m, index 7

  7. polje vodi igru lagano nizbrdo, prema poluotoku na kojem je green. Bunker na desnoj strani i močvara na lijevoj strani sužavaju landing zonu za one koji udaraju daleko. Bunker u obliku ribe, kao i drugi bunkeri i jezera štite green. Sam green je zahtjevan i valovit.

 • Polje 8 "Turtle"- PAR 4, 251-331 m, index 3

  S teejevima na poluotoku, započinje relativno kratko, ali zahtjevno polje. Pred vama je uski fairway koji se proteže između grmlja i stabala i vodi uzbrdo prema greenu. Zadržavanje loptice na fairwayu ozbiljan je zadatak jer, ne zaustavi li se u nekoj od udubina uz fairway, loptica će biti izgubljena. Green je širok, ali ne i odveć dubok. To zahtjeva precizan prilazni udarac. Čuvajte se dubokog bunkera ispred greena. Iza greena nalaze se humci i kamenje koje može poslužiti za orijentaciju.

 • Polje 9 "Mulberry"- PAR 5, 377-494 m, index 17

  Ovaj prekrasan PAR 5 nizbrdo, još je jedno obilježje prvih 9 polja. Nije predug, ali trebat će vam poprilično precizan drive iz šume, prema prekrasnom otvorenom fairwayu. Veliko jezero proteže se uz fairway duž desne strane. Nakon bunkera s desne strane idealna je zona za napad na green.
  Ovo polje je strateški dizajnirano tako da će nagraditi hrabre i točne udarce. Iza greena nalazi se mali objekt za predah uz piće.

 • Polje 10 "Tuscany"- PAR 4, 236-359 m, index 8

  Strmi drive nizbrdo uz drvored, daje polju poseban karakter. Ovo polje ima dog-leg udesno. Duž fairwaya lijevo, proteže se granica igrališta. Green je vrlo dobro zaštićen vodenim hazardom na desnoj strani, kanalom iza, te bunkerima ispred greena. Postavljen je lagano uzbrdo, dok padine oko njega potiču da nedovoljno precizni udarci zaobiđu green. Sam green uzak je sprijeda te se širi prema kraju.

 • Polje 11 "Three Oaks"- PAR 4, 267-347 m, index 10

  Sa uzdignutih teejeva imate lijepi pogled na 11 polje. Fairway je s obje strane okićen starim, lijepim drvećem, te dodatno gustim raslinjem s desne strane. Green je blago okrenut prema šumi na desnoj strani.
  Na lijevoj strani greena smjestila su se tri bunkera koji štite green, a nakon njih je vodena prepreka. Iza greena nalazi se bunker urezan u brdašce, koji će pokupiti sve preduge udarce. Kada je zastavica postavljena desno otraga, ovo polje postaje jako zahtjevno.

 • Polje 12 "Hrvatska"- PAR 4, 238-339 m, index 6

  Polje je urezano u stijenu poput valovite terase. Sa obje strane štićeno je stablima i grmljem. Na lijevoj strani nalazi se vrlo strma padina s nakoliko ulegnuća koja mogu zaustaviti lopticu prije nego se, najčešće izgubi u hazardu. Polje se nakon prvog udarca lagano uzdiže i sužava te što se više približavate greenu ostavlja vrlo malo prostora za promašaj. Green je nepregledan, provjerite poziciju zastavice. Prilaz greenu s desne strane je svakako lakši. Pješćani bunkeri lijevo i iza štite green.

 • Polje 13 "Monster"- PAR 5, 414-556 m, index 2

  Zapamtiti ćete ovaj drive s teejeva visoko gore okruženih starim stablima i šumom koja stvara prekrasan pogled koji oduzima dah. S lijeve i desne strane fairwaya je vodeni hazard, desni je malo odmaknut i zasigurno bezopasniji. Druga landing zona uska je s mnogo bunkera i brdašca, zahtjeva odluku da li igrati preko i dobiti zasluženu nagradu ili zadržati lopticu ispred prepreka i pouzdati se u svoj iron 9. Green je štićen brdima i pijeskom.

 • Polje 14 "Alberi"- PAR 3, 98-153 m, index 18

  Ovaj kratki PAR 3 ima prekrasan pogled na cijelo naselje, dolinu golf igrališta i staru crkvicu Sv.Lovre. Grmovi i visoka trava okružuju fairway uz razno mediteransko zimzeleno raslinje. Green je valovit i definira težinu polja, a okružuju ga dva bunkera, jedan iza i jedan ispred.

 • Polje 15 "Romanic Church"- PAR 5, 353-472 m, index 14

  Interesantno polje s prostorom za promišljenu strategiju. Dog-leg ulijevo vodi oko stare crkvice okružene mediteranskim grmljem. Lijevom stranom proteže se granica igrališta koja između ostalog ugrožava ambiciozne početne udarce. Pješćani bunkeri protežu se desnom stranom na način da dozvoljavaju igranje “tigerline” radi zaslužene uštede udarca, ali samo uz dosta rizika.

 • Polje16 "Fade away" - PAR 4, 309-393 m, index 4

  Ove polje obilježava jezero s kamenom obalom gotovo cijelom lijevom stranom fairwaya. Polje nagrađuje driveove koji su odigrani do blizine obale jezera, što će igraču znatno skratiti ovo polje. Fairway bunkeri štite desnu stranu, a prilaz greenu je sužen. Green je poput malog poluotoka okružen pijeskom, vodom i grmljem.

 • Polje 17 "Stonewall"- PAR 4, 287-373 m, index 12

  Dajte si oduška na 17. polju za dugački drive udarac, jezero na lijevoj strani nebi trebalo biti u igri, no pripazite na šumu na lijevoj i desnoj strani. Desna strana dodatno je označena crvenim stupićima. Konfiguracija polja prije greena možda će vas prevariti, zato pripazite na odabir palice. Green je vrlo interesantan za igru, uzak je, dugačak i prelomljen, s tri vala koja usmjeravaju lopticu prema bunkerima.

 • Polje 18 "Pines"- PAR 3, 101-155 m, index 16

  Završno polje zahtjeva preciznost, iako je polje vrlo kratko. Ovo polje nastalo je na urezanoj stijeni koja okviruje lijevu stranu polja sve do greena, dok je desna strana strma padina bogata crnogoricom. Kod manjih promašaja greena loptica će se zadržati u u bunkeru s desne strane, dok veći neminovno nepovratno klize niz liticu.

  Book tee time